Home | News | Games | Gallery | Forums | Contact

 Farmen - Election Day


You're here: Games » Farmen - Election Day » Team » Polisen

 Important information


Ticket price 250 SEK
Ticket sales start 3 November 2010, 01:15
Ticket sales end 31 December 2010, 01:15
Checkin 20 May 2011, 00:00
Game start 21 May 2011, 00:00
Game stop 22 May 2011, 00:00Polisen

Innan pesten var polisen begränsad efter Svea rikes lagar, dock förändrades allt över en natt. Inbördeskrig var det inte tal om, inte heller krig mellan stater. De levande mot de odöda blev ett begrepp som det ofta talades om. Människor kunde försvara sig mot zombierna, relativt bra. Men som i alla kriser blir en del människor förtryckta och utnyttjade. Plundrare drog fram, mördare hade julafton varje dag och andra grupper försökte få kontroll över de civila.

 

Som ett led i att försöka att motarbeta den negativa trenden skapades polisen, den nya framtida polisen och frihetsstyrkan. Lagar fanns det inte tal om, man kunde omöjligt bedriva rättsamhället som man gjorde innan. Polisen blev bödel och domare med eget veto. Det polisen sa blev lagen. De hade emellertid ett enda mål, en huvuduppgift, skydda de civila, oavsett vilka metoder som användes.

Som den största organiserade gruppen med mest resurser, ammunition och personal fruktar många polisen. En del vill mena att de har vuxit sig för stora, att de lätt kan vända sig mot de civila. Dock avfärdar många detta som rykten utspridda av tjuvar, mördare och andra liknande grupper. Som den helt anonyma mångmiljardär som finansierar frihetsarmen sagt; ”Man biter inte den hand som föder en. Utan de civila är polisen ingenting, likaså det omvända”.

 

Dock talar många, även vanliga civila, om brutalitet och grymhet från polisen. Detta kommer troligen av de grupper som imiterar vanliga civila, så som tjuvar och illuminati. Även om de är hårda erbjuder de alla civila skydd, på bekostnad av deras frihet.

 

 

 

Klädkod:

Alla poliser får låna skjorter av CREW (blåa "poliskjortor", därav måste vi ha eran storlek). Polisen får inte bära stridsvästar, då ni ska se relativt enhetliga ut.

 

Mer info kommer


Copyright © farmengames.com 2010 - 2018 | 3 online | users | changelog
Site loaded in 0.083 sec and made 19 sql requests which affected 51 row(s) in total. Server time: 20:14:17.