Home | News | Games | Gallery | Forums | Contact

 Farmen - End of days


You're here: Games » Farmen - End of days » Team » Freedom Army

 Important information


Ticket price 300 SEK
Ticket sales start 17 November 2011, 20:00
Ticket sales end 4 May 2012, 20:00
Checkin 24 May 2012, 19:00
Game start 25 May 2012, 19:00
Game stop 27 May 2012, 15:00Freedom Army

Innan ”den stora pesten”, var frihetsarmen tänkt som en privat finansierad styrka, tänkt att med våld tvinga fram fred i världen. Armen hade och har fortfarande en helt egen finansiär, en mångmiljardär. ”Med kraft att tvinga fram fred, utan egen ekonomisk vinning. Att skapa fred, där det behövs som mest” hade grundaren uttryckt det.

 

Sedan kom den stora pesten, kriget mot sin granne, sin släkt och sig själv. Frihetsarmen var redan klar, sträckt över hela världen. Deras nya mål skulle vara att bekämpa de människor som tog nytta av situationen. De var inte där för att vara polis, inte heller ett försvar mot de odöda. Deras mål blev att bekämpa Umbrella, vilket många ansåg vara grunden till epidemin.

 

Med resurser likvärdiga Umbrella men inte alls lika mycket byråkrati, så blev de en farlig motståndare. Dock var deras existens, hela armen över hela världen, hängandes i en mycket skör tråd. Deras finansiär fanns på eller vid farmen. Om han dog skulle det vara ute med Frihetsarmen, den skulle sakta falla sönder, inifrån.

 

Dock har många glömt bort grunden till varför de krigar, bara att de krigar. Det har nu blivit en kamp om resurser, hämnd och rättvisa. Att skydda huvudfinansiären är det enda dessa soldater nu förstår.  Dessutom, precis som så många andra grupper, har de börjat inse vikten med en god relation med de civila, dock delar inte alla i armen detta.

 

”Frågan är vad som dödar oss först? Vårat krig med Umbrella eller de odöda?” – okänd soldat inom frihetsarmen

 

Spelarstil: MILSIM

Klädkod: Multicamo, Ökencamo, Stadscamo (urban), Ghullie suit, OD (helt grönt)

Vapen: Valfritt

Specialförmåga: Okänd

Allians: Huvudfinansiären, okänd

Övrigt: 

 


Copyright © farmengames.com 2010 - 2018 | 4 online | users | changelog
Site loaded in 0.074 sec and made 19 sql requests which affected 52 row(s) in total. Server time: 20:15:53.